top of page

CMD STUDENTEN WERKEN MEE AAN SMARTREV


Één van de doelen van het Smarth Health Innovation Center LIME is het zijn van een broedplaats; een plek waar verschillende partijen kennis en expertise samen brengen en ontwikkelen. Samen met het Zuyderland Innovatie Lab hebben wij besloten te gaan broeden met CMD (Communicatie & Multimedia Design) studenten, onderzoekers en professionals op het thema; Smart Rev(alidatie).  


Voor de tussentijdse presentatie heeft de Smart Rev groep de bevindingen tot nu toe gepresenteerd. Om de ‘unmet needs’ van zowel de specialisten als de patiënten te achterhalen hebben ze contact opgenomen met specialisten. Daarnaast heeft Marc Koppert, senior docent en onderzoeker Mens en Techniek, de groep in het lab een impressie gegeven over wat er mogelijk is als het gaat om sensoren en data meten op afstand. Cas de Lang, student CMD en onderdeel van de Smart Rev groep geeft aan dat langzaam maar zeker de puzzelstukken in elkaar beginnen te vallen en ze over gaan op de ontwerpfase.  


Meer weten over het Smart Rev project, of één van de andere projecten? Neem contact op via de website of email naar info@limeconnect.nl

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page