top of page

SMART REV PROJECT IN HET INNOVATIELAB
Afgelopen week heeft het Smart REV team (een project voor Zuyderland) gebruik gemaakt van het Innovatielab, een lab in samenwerking met Zuyd Hogeschool, LIME en Accenture gelegen op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. De inspirerende ruimte biedt verschillende mogelijkheden om te co-creëren. De Zuyd Hogeschool CMD ( Communicatie & Media Design)-studenten hebben hier gretig gebruik van gemaakt door de volgende fase van hun project in het lab te laten plaats vinden samen met docent/onderzoekers van Mens en Techniek.


Na een introductie van Bart Verouden (van Accenture) in het Innovatielab zijn de studenten per focusgroep (Hart- & Vaatziekten, COPD en Oncologie) samen met Fouad de Vries Marc Koppert en Amber Theelen met verschillende brainstorm methodes aan de slag gegaan om zo tot nieuwe inzichten te komen. De volgende stap in dit proces is een event in het lab samen met Accenture experts en student/docenten van Gezondheidszorg en Welzijn.


Benieuwd naar het Innovatielab, of wilt u meer informatie over het Smart Rev project en het aankomend event? Of heeft u interesse in een van onze andere projecten? Neem contact op via info@limeconnect.nlComentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page